Tuesday, January 11, 2011

Patut lah Facebook down semalam..ni kejadahnyer..

Facebook betul2 nak tutup ker? Siap ada Memorable Stories dah nie..MR. MZ katakan ini semuanya dusta!! Oh Farmville ku, Oh Frontierville ku..di manakah aku nak bercucuk tanam lepas ni..ayam, itik,lembu,kuda, kure-kure, arnab tuh sapa nak bagi makan? Isk3! Oh PetSo ku..bye-bye baby Suchie..dah xleh hias2 rumah kamu, kutip buah2 kat ladang kamu, beli baju cantik2 kat kamu, perabot2 rumah kamu..WuWuWuWu..tahun ni xtercapailah target 465 friends yang akan wish birthday aku..Arghhh!!!

Apakah ini? Apakah?


Poyo la lu minah..meroyan malam-malam..FB mana ada nak shut down..Gagaga..itu semua FakeFakeFake!! Okeh, ini buktinyer..dah2 jangan sebar khabar angin lagi..huhe!

*Sila klik kalau rabun ayam..=p

Gila..nampak sangat AMJ main game jer keje kat FB..ahahaha! *Mak aku dah level 53 main Farmville dol..KihKihKih!

3 comments:

ADfeez said...

hahhahaa... weh sama lak topik kita tuk new entri.. heeee~
satu pikiran kita nie :P

Aizuddin Hanis said...

dah agk dah...2 smua gosip jer...rugilah die close fb..sb ni bisnes berjuta2 kot...

awekmerahjambu said...

Adfeez: heheehe..

AH: tu lah..mak kte dh risau2 tkut xleh men farmville..hehee.