Wednesday, January 12, 2011

Ada apa dengan 25?

Apa yang korang duk senyum2, jeling2, kenyit2 mata tuh? Aku taw mesti korang ingat aku nak kawen 25hb Januari ni..kan?kan? kalau tak pun cakap birthday aku 25hb ni..[besday aku 29hb july] ehehe..ke aku akan berkahwin umur 25? teng..teng..teng..

Dah..dah..xyah duk serabut2 fikir..ni hanya 25 benda tentang aku yang korang xtaw..tag dari Fatin dan Adfeez..maceh korang sbb bagi idea untuk update blog yang dah berlumut ni..=)

Apa 25 benda yang korang xtaw pasal AMJ:

1. Suke gigit-gigit kuku tanpa sedar [tetibe je kukujariku dimulutku]

2. Suke cuci muka sampai 14kali 1 hari [patutlah sabun Tia Amelia cepat abes ekh..hu3]

3. Takut lipas [baygon sentiasa disisi]

4. Rabun jauh [hanya pakai contact lens feveret kaler pure hazel atau yang biasa shj]

5. Suka baca majalah tapi tak suka baca paper [jari2 jadi hitam oh]..baca online jer xpun dengar mak citer balik..ehehe]

6. Suka kanak-kanak yang periang dan baby2

7. Mudah menangis kalau tengok orang lain menangis

8. Suka lelaki yang selalu senyum, peramah, pelik, rajin, hormat orang tua [cair siot]

9. Suka orang-orang bermata sepet [pengaruh citer Korea la nie..hu3]

10. Suka pakai seluar jeans [kesian jin xde seluo nk pakai]

11. Tak suka air jambu asam tapi suka makan buah jambu cecah asam boi

12. Suka segala-segalanya pasal negara Korea

13. Tak suka berkepit dengan henset 24jam [padahal takde kredit..ahaha]

14. Suka main game Monopoly walaupun dah ketinggalan zaman [ versi online baru download kat ovi store guna henset C3..best giler dowh!]

15. Lahh..bru 15 ker? Apa lagi 10 benda neyy nak kelentong..haih! Haa..aku tengah minum susu Omega sekarang [baik untuk jantung katenye]

16. Suka tengok artis Heliza Helmi walaupun kelakuan dan gaya pakaian dia agak pelik tapi comel lah jgk[ cer tengok facebook dia..pelik ke xpelik bagi korang]

17. Suka Lisa Surihani yang tak boleh sebut 'R'

18. Suka pergi pantai

19. Suka amek gambar banyak2 pastu kalau xcantik terus delete

20. Suka tengok pemain bola dan bila gol jerit2 tapi xpaham peraturan2 main bola

21. Eh apasal aku tulis macam skema ha? ahaha..layanzz..asal cukup 25 sudah..kali terakhir aku tulis skema2 adalah masa ujian Bahasa Melayu SPM tahun 2004..ehehe

22. Tak pandai pujuk2 orang lelaki sampai meleleh2 marayu2 sbb rasa sangat menyampss!!

23. Suka tampal2 sticker/blink2 kat almari baju, laptop, henset, buku2 [ kat henset baru dah xnak bwat takut menyesal sebab nokia 5300 dulu jadi sgt buruks!]

24. Tak suka lagu rock sebab makin pening

25. Tu dia dah 25 dah..okeh2, lastly..aku sayang blogger2 semua! tanpa aku siapalah korang..ahahah! Silap2..tanpa korang siapalah aku..=)

Selesai sudah..sekian.

2 comments:

ADfeez said...

hahaha.. bru nk tag.. da kene rupenya :P

anda ditag :
25 Random things about me...

awekmerahjambu said...

ahahaha..=)