Friday, December 31, 2010

2010

Hari nie last day untuk tahun 2010
Hari jumaat hari terakhir tahun 2010
Ada apa dengan 2010?
Apa yang korang buat dalam tahun 2010?
Apa yang korang azam tahun lepas terlaksana tahun 2010?
2010
2010
2010

Gila ke aku malam tahun baru ni..agagaga! Jangan risau aku masih waras..huhe!



JOM cekidautt apa yang berlaku sepanjang tahun 2010

1. Praktikal kat Pejabat Tanah & Jajahan Tanah Merah, Kelantan
actually, startnya bulan 11/2009 lagi..banyak oh aku blajar kat situ..jadi account assistant, receptionist, tukang fotostet, tukang faks, tukang taip, macam2 tukang lah..tapi aku x kisah..at least aku blajar nak handle problem2 dlm opis tu..paling best budak2 praktikal skali ngan aku..rindu korang!

2. Couple-Couple
yang ni segan oh nak gtaw..biarlah rahsia..yang penting kami dah CLASH! ahaha..sape2 nak no.tepom aku email eh..ahahah! [sile jgn email sbb aku gurau jer..=)]

3. BFF meninggal
beliau anak tunggal dalam family...merangkap classmate masa form 1- 5, hostelmate masa kat UiTM Machang, dan housemate kat rumah sewa lot 386...tapi nak buat mcm mna..ajal dia dah sampai..

4. University Pathfinder Investment Camp [UPIC]
kem ni antara memori terindah aku..3 minggu kat Putrajaya..aku blajar kenal diri aku..

5. Langkawi
kalo x sebab sepupu aku kawen, memang aku xjejak lagi pulau ni..shopping coklat adalah saat membahagiakan!

6. Zara masuk wad
anak sdare aku yg ke-3..hati beliau bengkak..aku jaga 1 hari kat PPUM..last2 esoknya boleh balik..

7. Konvokesyen Ijazah
maka sukacitanya aku adalah pemegang Ijazah Pentadbiran Perniagaan[Kewangan] yang masih menganggur..ahahah!

8. Dapat orang baru..Aisy Amanda
anak sdara aku yg ke-5..bermakna aku smakin tua..isk3!

Habis dah tahun 2010..jumpa lagi eh tahun 2011 aka esok!




2 comments:

Aizuddin Hanis said...

ke9 berkenalan ngan jejaka kacak..

awekmerahjambu said...

haha..bole la msukkn dlm list di atas..=)