Friday, December 24, 2010

CONTEST AKU DAN KACAMATA

Kali nie kena tag dari adfeez..mcm taw2 je aku tengah pokai ni..ahahah! kalo aku menang, aku belanja la ko apiz dalam mimpi..ahaha!

jom2 terjah contest beliau..



okeh, CONTEST AKU DAN KACAMATA ni agak menguji style aku yang kekampungan nie..mana lah mampu nak lawan owner contest ni mohdsyafiq..alahai namanya pon tragis sungguh bagi aku...hu3!

syarat-syaratnya:
* Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin
* Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original
* Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar
* Tag 2 orang rakan anda


Hadiah-hadiahnya

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50

Tarikh tutup: 12 Januari 2011

*Gambar boleh menggunakan pelbagai kacamata


meh2 tengok gambar aku dan kacamata



gmbr ni aku edit jd mcm alien, mata besar mulut ciput..guling2 aku gelak..

sape2 yang belom join tu join la..klik sini tp aku kena tag 2 org je nie..aku pilih blogger yang namenye pelik oh..

~dedeq
~ika puk puk

3 comments:

ADfeez said...

kan aku da ckp... mst ko ada punya gmbr pakai spek itam.. hehehee...
i know u for 3 years meh....:P

ika puk puk said...

hihihi..
thanks sudi tag ika.. =)
kna cri pic dulu nie..

Syafiq Rosli said...

toing2 tuan tnh dtg..nice pic..all da best ya