Wednesday, June 22, 2011

Jangan la buat contest kalau x mampu bagi hadiah

ayat menyindir je kan..haha..tp kalo ade yg terasa berdesing tu cepat2 la byr utang..kihkihkih..

aku cakap kat diri sendiri jer ni..memang teringin nak wat contest tapi x mampu lagi..lagipun dengan wat contest ni antara salah satu cara nak promote blog sendiri selain rajin update dan jenguk2 blog orang..ak x pandai sangat bercerita kat blog sebab tu xde org sgt nak baca..pastu x lawa plak..x pandai berniaga..x pandai bergaya..x pandai edit blog kiut-kiut..[alasan]..alaa, korang pon msti terpikat kat owner blog dulu kan sblom jd follower or silent reader diaorg..hari-hari jenguk blog dier pon xpe walaupun xde entry baru..asal dpt tengok gambar tuan blog..kihkihkih..

okeh balik pada topik..so dengan cara wat contest boleh la up sket nuffnang aku..ehehe..sampai sini saje bebelan aku..hingga ketemu lagi bulan depan..[ko yg malas update bnyk plak bg alasan]..ehehe..

okeh bye..hari nak hujan..guruh dah tung tang tung tang dh tu..bye!

1 comment:

ADfeez said...

x larat nk join contest dah... nk kene keep up lg ngan tarikh akhirnya lg.. huhuhu~